Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 32 of 32

Thread: Spy Point Cell Link

  1. #31
    Just starting out

    User Info Menu

    Default

    I have the Evo and the first year it ran great. Last season it would take pictures but not send. Tried contacting Spypoint and no response. I just purchased a Spypoint cell link and will see how it goes. I like Spypoint, they are a good cam for our weather conditions but the customer service is not the best.

  2. # ADS
    Advertisement
    ADVERTISEMENT
     

  3. #32
    Just starting out

    User Info Menu

    Default

    I use Spypoint Evo abot 1 year, works fine. One time it seemd it sent picture not in full colour like sent purple instead of green but reboot and batteries replacement fixed that glitch and it didn't apear anymore.

    Have two cell-links, one with Bushnell camera, another one is connected to Stealth. Both work fine, and those ones stays alive longer than Evo because of 16 AA batteries instead of 8. The only drawback is that I cannot measure camera battery info through cell link and this is a limitation by design. Other that that is more complicated turn on sequence, you have to attach cell link to the tree, then attach camera, then connect cell liink to camera, then turn on camera, then turn on cell link.

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •